Read De tong van de burgemeester by Nathaniel Rich Free Online


Ebook De tong van de burgemeester by Nathaniel Rich read! Book Title: De tong van de burgemeester
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 637 KB
v The author of the book: Nathaniel Rich
Edition: Anthos
Date of issue: November 2008
ISBN: 9041412794
ISBN 13: 9789041412799
City - Country: No data

Read full description of the books De tong van de burgemeester:

De tong van de burgemeester is een stoutmoedige, wervelende debuutroman waar twee verhaallijnen met elkaar zijn verweven. Een jonge man, Eugene Brentani, wordt gedreven door zijn liefde voor literatuur en taal en is een bewonderaar van de schrijver en avonturier Constance Eakins, die in Italië woont. De andere verhaallijn vertelt over een oude man, meneer Schmitz, wiens vrouw op sterven ligt en die, bang en in de war, zoekt steun bij zijn goede vriend Rutherford. Maar Rutherford is spoorloos, en zijn brieven, met een Italiaans poststempel, krijgen met de week een onheilspellender toon.

De avonturen van de mannen voeren hen van New York City naar de bergachtige grensstreek van Noord-Italië, waar de grenzen tussen realiteit en verbeelding vervagen en de verhaallijnen een eigen leven gaan leiden. Boven dit vreemde, spookachtige landschap doemt het beeld op van de ‘Burgemeester’, een mythische figuur die door de inwoners van zijn stad als een ‘schitterende schepper’ wordt gezien, en wiens aantrekkingskracht onweerstaanbaar is.


De tong van de burgemeester read onlineRead information about the author

Ebook De tong van de burgemeester read Online! Nathaniel Rich is an American novelist and essayist. He is the author of two novels, Odds Against Tomorrow (FSG, 2013), and The Mayor's Tongue (Riverhead, 2008), as well as a nonfiction book about film noir, San Francisco Noir (The Little Bookroom, 2005). His criticism and journalism appear regularly in The New York Times Magazine, Harper's, and The New York Review of Books.


Reviews of the De tong van de burgemeester
De tong van de burgemeester read onlineAdd a comment to De tong van de burgemeester
Read EBOOK De tong van de burgemeester by Nathaniel Rich Online free

Download PDF: de-tong-van-de-burgemeester.pdf De tong van de burgemeester PDF