Read Kuokkavieraat by Timothy Mo Free Online


Ebook Kuokkavieraat by Timothy Mo read! Book Title: Kuokkavieraat
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 7.54 MB
v The author of the book: Timothy Mo
Edition: WSOY
Date of issue: 1992
ISBN: No data
ISBN 13: No data
City - Country: No data

Read full description of the books Kuokkavieraat:

Asuttuaan nelisen vuotta Lontoossa englanninkiinalainen Chen päättää jättää työpaikkansa Sohossa ja muuttaa perheineen ränsistyneeseen Etelä-Lontooseen perustaakseen sinne oman katuravintolansa. Uutteran työnteon tuloksena liiketoiminta alkaa kukoistaa, ja perhe oppii myös vähitellen Etelä-Lontoon tavoille, tosin pikemmin pienten erehdysten ja kotikutoisten sovellusten kuin minkään järjestelmällisen suunnitelman kautta.
Mutta lähtö Sohosta ei ole isä Chenille pelkkä siirtyminen uudelle otolliselle liikepaikalle - se on myös pako. Hän on vahingossa sekaantunut vaarallisen rikosjärjestön toimintaan ja yrittää nyt piiloutua muualle suurkaupungin vilinään. Hän luulee onnistuneensa, mutta järjestön lonkerot ovat pitkät...
Timothy Mon kirja on hauska ja monitasoinen kuvaus Lontoon kiinalaisten arjesta. Kulttuurien sekoittumisen aiheuttaman värikkyyden lisäksi se tuo näkyville myös siirtolaisuuden kääntöpuolen - järjestäytyneen rikollisuuden joka hallitsee Lontoon Sohoa väkivallalla ja huumeiden myynnillä.


Kuokkavieraat read onlineRead information about the author

Ebook Kuokkavieraat read Online! Timothy Peter Mo is an Anglo-Chinese novelist. H e is the son of a British mother and a Hong Kong Chinese father. He came to britain as a ten year old.


Reviews of the Kuokkavieraat
Kuokkavieraat read onlineAdd a comment to Kuokkavieraat
Read EBOOK Kuokkavieraat by Timothy Mo Online free

Download PDF: kuokkavieraat.pdf Kuokkavieraat PDF