Read Sing No Evil by J.P. Ahonen Free Online


Ebook Sing No Evil by J.P. Ahonen read! Book Title: Sing No Evil
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 669 KB
v The author of the book: J.P. Ahonen
Edition: Harry N. Abrams
Date of issue: September 30th 2014
ISBN: 1419713590
ISBN 13: 9781419713590
City - Country: No data

Read full description of the books Sing No Evil:

Luonnonlait, ne ovat pelkkää musiikkia, koko universumi on vain äänen värähtelyä!

Itsetunto-ongelmainen perfektionisti Akseli yrittää luotsata avantgardistista metallibändiään Perkerosta, mutta henkinen lukko vääntää kielet epävireeseen. Musiikkinarkkarista (Akseli), ikivanhasta hipistä (Kervinen), taideopiskelijasta (Lilja) ja karhusta (Karhu) koostuva yhtye ei näytä pysyvän kasassa edes roudarinteipillä, Akselin riitasointuisesta parisuhteesta puhumattakaan.

Pumppu saa silti tilaisuuden näyttää kyntensä Rocktoberfestissä, kun mukaan löytyy kultakurkkuinen kebabinleikkaaja Aydin. Lisäksi syvällä sävelissä elävälle Akselille alkaa selvitä musiikin salaperäinen voima, joka voi olla avain kauniisiin tai kammottaviin, nuottiviivaston ulkopuolelta esiin ryömiviin asioihin.

Perkeros on muusikoiden keskinäisistä kemioista ammentava, rocktrivian ja okkultismin sävyttämä verbaalis-visuaalinen tuplabasaritykitys. JP Ahonen ja KP Alare ovat molemmat jo bändiunelmansa haudanneet. Ahonen tunnetaan Villimpi Pohjola- ja Puskaradio-stripeistään, Alare toimii graafikkona ja kuvittajana.


Sing No Evil read onlineRead information about the author

Ebook Sing No Evil read Online! JP lives in Tampere, Finland, where he writes and draws comics. He enjoys cooking, making music and getting tattooed but dislikes writing biographies in third person.


Reviews of the Sing No Evil
Sing No Evil read onlineAdd a comment to Sing No Evil
Read EBOOK Sing No Evil by J.P. Ahonen Online free

Download PDF: sing-no-evil.pdf Sing No Evil PDF