Read Čitateljica u potrazi za sretnim završetkom by Katarina Bivald Free Online


Ebook Čitateljica u potrazi za sretnim završetkom by Katarina Bivald read! Book Title: Čitateljica u potrazi za sretnim završetkom
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 839 KB
v The author of the book: Katarina Bivald
Edition: Profil
Date of issue: June 22nd 2015
ISBN: No data
ISBN 13: No data
City - Country: No data

Read full description of the books Čitateljica u potrazi za sretnim završetkom:

Neodoljiva priča o prijateljstvu, ljubavi, kao i o svemu što se može dogoditi kad pustite knjige u svoj život Sara ima 28 godina i nikad nije bila izvan Švedske, osim putujući uz pomoć knjiga.
Nakon gubitka posla u knjižari odluči prihvatiti poziv svoje prijateljice Amy, starije Amerikanke s kojom se dopisuje o knjigama, da je posjeti. Čim stigne u Broken Wheel, u američkoj saveznoj državi Iowi, doznaje da je Amy mrtva, a da bi ona trebala provesti, sama samcata, tri mjeseca u mjestu u kojem žive osebujni stanovnici, nenavikli na strance, a kamoli turiste.
žU gradiću - koji na prvi pogled izgleda nepopravljivo- ljudi su koje je upoznala kroz Amyna pisma: siroti George, neustrašiva Grace, uštogljena Caroline i Amyn obožavani nećak - Tom. Sara vrlo brzo shvati da nije sama, ali i da njezinim novim sugrađanima očajnički treba doza avanture, malo self-helpa, a možda i mrvica romanse. Ukratko, Sara shvati da im je potrebna - knjižara.

Čitateljica u potrazi za sretnim završetkom bestseler je švedske autorice Katarine Bivald koji se prevodi na 25 jezika. Roman o tome kako knjige i ljubav pokreću svijet izazvao je euforiju ne samo kod čitatelja nego i knjižara diljem svijeta.


Čitateljica u potrazi za sretnim završetkom read onlineRead information about the author

Ebook Čitateljica u potrazi za sretnim završetkom read Online! Katarina Bivald grew up working part-time in a bookshop. Today she lives outside of Stockholm, Sweden, with her sister and as many bookshelves she can get by her. She'scurrently trying to persuade her sister that having a shelf for winter jackets and shoes is completely unneccessary. There should be enough space for a book shelf or two instead. Limited success so far. Apparantly, her sister is also stubbornly refusing to even discuss using the bath room to store books.

Katarina Bivald sometimes claims that she still hasn't decided whether she prefer books or people but, as we all know, people are a non-starter. Even if you do like them, they're better in books. Only possible problem: reading a great book and having noone to recommend it to.

Läsarna i Broken Wheel rekommenderar/The Readers in Broken Wheel Recommend is her first novel.


------------------------------

About The Readers in Broken Wheel Recommend:
"A complete knock-out in the feel-good genre"
- Femina, 4 out of 5 stars

"If you loved 'The Guernsey Literary and Potato Peel Pie Society' you’ll love this"
- Tara Magazine, “ The Best Books Right Now"

"I instantly compared it to 'Chocolat'"
- SVT, Go KvällReviews of the Čitateljica u potrazi za sretnim završetkom
Čitateljica u potrazi za sretnim završetkom read onlineAdd a comment to Čitateljica u potrazi za sretnim završetkom
Read EBOOK Čitateljica u potrazi za sretnim završetkom by Katarina Bivald Online free

Download PDF: itateljica-u-potrazi-za-sretnim-zavretkom.pdf Čitateljica u potrazi za sretnim završetkom PDF