Read Született tehetség by Marie Lu Free Online


Ebook Született tehetség by Marie Lu read! Book Title: Született tehetség
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 4.11 MB
v The author of the book: Marie Lu
Edition: Könyvmolyképző
Date of issue: 2013
ISBN: No data
ISBN 13: No data
City - Country: No data

Read full description of the books Született tehetség:

Miután sikerül megszökniük a Köztársaság hadseregének Los Angeles-i erődítményéből, June és Day megérkezik Vegasba, és ekkor megtörténik, amire senki sem számított: az Első Polgár meghal, és a fia, Anden veszi át a helyét. Miközben a Köztársaság egyre közelebb sodródik a káoszhoz, hőseink csatlakoznak a lázadó Patriótákhoz, akik segítenének Daynek megmenteni az öccsét, és átjuttatnák őket a Kolóniákba. Cserébe egyetlen dolgot kérnek: June és Day ölje meg az új Elsőt.

Esélyt kapnak rá, hogy megváltoztassák a nemzet sorsát, hogy hangot adjanak a túl rég óta hallgatásra kényszerített nép óhajának.

Ám June hamarosan rájön, hogy az új Első Polgár egyáltalán nem olyan, mint az apja volt. Így hát döntenie kell. Mert mi van, ha Anden valami újnak a kezdete? Mi van, ha a forradalom többről szól, mint veszteségről és bosszúról, haragról és vérről? Mi van, ha a Patrióták tévednek?


Született tehetség read onlineRead information about the author

Ebook Született tehetség read Online! [Note: Many apologies, but I'm woefully bad at checking my Goodreads emails! If you'd like to send a note/msg, please catch me on Twitter: http://twitter.com/Marie_Lu . Thanks!]

I write young adult novels, and have a special love for dystopian books. Ironically, I was born in 1984. Before becoming a full-time writer, I was an Art Director at a video game company. Now I shuffle around at home and talk to myself a lot. :)

I graduated from the University of Southern California in '06 and currently live in LA, where I spend my time stuck on the freeways.


Reviews of the Született tehetség
Született tehetség read onlineAdd a comment to Született tehetség
Read EBOOK Született tehetség by Marie Lu Online free

Download PDF: szletett-tehetsg.pdf Született tehetség PDF