Read Szerelmi katasztrófák by Rachel Gibson Free Online


Ebook Szerelmi katasztrófák by Rachel Gibson read! Book Title: Szerelmi katasztrófák
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 695 KB
v The author of the book: Rachel Gibson
Edition: Athenaeum
Date of issue: February 2016
ISBN: No data
ISBN 13: No data
City - Country: No data

Read full description of the books Szerelmi katasztrófák:

ELSŐ KATASZTRÓFA: FÉRFIAK
Faith Duffy nehéz kamaszkor és nagy pofára esések árán tanulta meg, hogy a szerelemben nem szabad hinni, mégis egy nagyon gazdag és nagyon öreg férfi tökéletes társa lett. A férfi halála után azonban nem maradt neki más, csak a társtalanság és a magányos éjjelek. No meg egy nagy halom pénz és egy profi jégkorongcsapat. Pedig Faith nem is szereti a hokit!

MÁSODIK KATASZTRÓFA: SZENVEDÉLY
Ty Savage-ot a halálos vonzereje és még halálosabb jobb horga méltán teszi az amerikai és kanadai a hokirajongók kedvencévé. A játékos szeme előtt azonban csak egyetlen cél lebeg: megnyerni a Stanley-kupát. Nagyon nem vágyik rá, hogy egy buta liba keresztülhúzza a számításait.

HARMADIK KATASZTRÓFA: SZERELEM
Faith és Ty első látásra megutálják egymást, mégsem tudnak szabadulni a másiktól. Egy gyenge pillanatban engednek a kíváncsiságnak, és kiderül, hogy Ty több mint amennyit az izmos test és a profizmus látni enged, és Faith sem az a buta ex-playmate. Viszonyról azonban szó sem lehet, ha pedig még egymásba is szeretnének, az kész katasztrófa lenne!


Szerelmi katasztrófák read onlineRead information about the author

Ebook Szerelmi katasztrófák read Online! Rachel was born in Boise, Idaho, USA. Her father worked for a telephone company, and her mother was a housewife. Idaho has the largest population of Basques outside of the Basque lands of Spain. She grew up with kids with last names like Uberuaga, Berriochoa, and Egisquiza, but years later she discovered the rest of the country didn't really know much about the Basque culture or history.

Rachel's storytelling career began at the age of sixteen when she ran her Chevy Vega into the side of a hill, retrieved the bumper and broken glass from the ground, and drove to her High School parking lot. With the help of her friend, she strategically scattered the broken pieces and told her parents she'd been the victim of a hit and run. They believed her, and she's been telling stories ever since.

Four of her novels were named among the Top Ten Favorite Books of The Year by Romance Writers of America. Two of her novels, True Confessions and Not Another Bad Date, were awarded the RITA, Romance Writers of America’s highest honor of excellence. Some of Rachel’s other awards and achievements include The Golden Heart Award, the National Reader’s Choice, Amazon Editor’s Top Pick, Publisher Weekly’s Quill nominee, Borders bestselling romantic comedy and Romantic Time’s Career Achievement award.

When not writing, Rachel can be found shopping for shoes or looking for strange and unusual flowers to plant in her garden.


Reviews of the Szerelmi katasztrófák
Szerelmi katasztrófák read onlineAdd a comment to Szerelmi katasztrófák
Read EBOOK Szerelmi katasztrófák by Rachel Gibson Online free

Download PDF: szerelmi-katasztrfk.pdf Szerelmi katasztrófák PDF