Read De helleveeg by A.F.Th. van der Heijden Free Online


Ebook De helleveeg by A.F.Th. van der Heijden read! Book Title: De helleveeg
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 876 KB
v The author of the book: A.F.Th. van der Heijden
Edition: De Bezige Bij
Date of issue: June 6th 2013
ISBN: 902348391X
ISBN 13: 9789023483915
City - Country: No data

Read full description of the books De helleveeg:

In De helleveeg keert A.F.Th. van der Heijden terug naar het decor en de personages van zijn vermaarde cyclus De tandeloze tijd. We maken kennis met Albert Egberts’ tante Tiny, die behalve met smetvrees ook behept is met een dwangmatig scherpe tong. Voor Albert is tante Tiny, schertsend Tientje Poets genoemd, even afschrikwekkend als intrigerend. Eenmaal zelf vader geworden stuurt Albert aan op een grote confrontatie, waarbij eindelijk alle familiegeheimen aan het licht komen. Met zijn majestueuze beheersing van de stof voert Van der Heijden ons zijn vertrouwde, levendige universum binnen.

De helleveeg is een even geestige als schrijnende roman. Van der Heijden levert opnieuw het bewijs van de vitaliteit en kracht van zijn schrijverschap.


De helleveeg read onlineRead information about the author

Ebook De helleveeg read Online! Adrianus Franciscus Theodorus (Adri) van der Heijden is een Nederlandse schrijver. Hij heeft ook gepubliceerd als Patrizio Canaponi en als A.F.Th. In 2003 ontving hij de Schrijversprijs der Brabantse Letteren en in 2011 de Constantijn Huygensprijs, telkens voor zijn hele oeuvre.

Adrianus Franciscus Theodorus (Adri) van der Heijden is a Dutch writer. He also published as Patrizio Canaponi and as A.F.Th. In 2003 he received the Schrijversprijs der Brabantse Letteren and in 2011 the Constantijn Huygensprijs, both prizes for his entire work.


Reviews of the De helleveeg
De helleveeg read onlineAdd a comment to De helleveeg
Read EBOOK De helleveeg by A.F.Th. van der Heijden Online free

Download PDF: de-helleveeg.pdf De helleveeg PDF