Read Puolikas sotaa by Joe Abercrombie Free Online


Ebook Puolikas sotaa by Joe Abercrombie read! Book Title: Puolikas sotaa
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 4.74 MB
v The author of the book: Joe Abercrombie
Edition: Jalava
Date of issue: October 2016
ISBN: No data
ISBN 13: No data
City - Country: No data

Read full description of the books Puolikas sotaa:

Vain puolet sodasta taistellaan miekoin – puolet taidolla ja rohkeudella.

Prinsessa Skara on joutunut todistamaan, kun kaikki hänelle tärkeä muuttuu vereksi ja tomuksi. Periäkseen takaisin synnyinoikeutensa hänen on voitettava pelkonsa ja löydettävä oikeat sanat – sanat, jotka voivat olla yhtä kuolettavia kuin aseet.

Juonitteleva isä Yarvi on kulkenut pitkän matkan raajarikosta orjasta kuninkaan papiksi ja onnistunut kääntämään vanhoja vihollisiaan liittolaisiksi. Nyt häikäilemätön isoäiti Wexen on kuitenkin koonnut suurimmat sotajoukot sen jälkeen, kun haltiat taistelivat Yhtä jumalaa vastaan. Ja niiden johdossa on mies, joka palvoo ainoastaan Kuolemaa.

Miekankantaja Raith ja Thorn Bathu ovat luodut taistelemaan pimeydessä, mutta seppä Brand ja puunveistäjä Koll kääntyisivät mieluummin valoon. Mutta kun Äiti Sota levittää rautaiset siipensä, hän saattaa syöstä koko Särkyneen meren pimeyteen ja tuhoon…


Puolikas sotaa read onlineRead information about the author

Ebook Puolikas sotaa read Online! Joe Abercrombie was educated at Lancaster Royal Grammar School and Manchester University, where he studied psychology. He moved into television production before taking up a career as a freelance film editor. During a break between jobs he began writing The Blade Itself in 2002, completing it in 2004. It was published by Gollancz in 2006 and was followed by two other books in The First Law Trilogy, Before They Are Hanged and Last Argument of Kings. He currently lives and works in London with his wife and daughter. In early 2008 Joe Abercrombie was one of the contributors to the BBC Worlds of Fantasy series, alongside other contributors such as Michael Moorcock, Terry Pratchett and China Mieville.


Reviews of the Puolikas sotaa
Puolikas sotaa read onlineAdd a comment to Puolikas sotaa
Read EBOOK Puolikas sotaa by Joe Abercrombie Online free

Download PDF: puolikas-sotaa.pdf Puolikas sotaa PDF