Read Nepozaben večer by Julia Quinn Free Online


Ebook Nepozaben večer by Julia Quinn read! Book Title: Nepozaben večer
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 470 KB
v The author of the book: Julia Quinn
Edition: Učila International
Date of issue: April 28th 2015
ISBN: No data
ISBN 13: No data
City - Country: No data

Read full description of the books Nepozaben večer:

Anne Wynter morda ni to, kar pravi, da je …
Toda kot guvernanta treh plemiških deklet se precej dobro znajde. Njeno delo je pravi izziv, saj se v enem samem tednu skriva v shrambi, polni glasbil, igra zlobno kraljico v predstavi, za katero nihče ne ve, ali je tragedija ali komedija, in oskrbi rane očarljivemu grofu Winsteadu. Po dolgih letih je to prvi moški, ki jo res mika in iz dneva dan se težje opominja, da se guvernanta s plemičem ne sme spogledovati.
Daniel Smythe-Smith je morda v smrtni nevarnosti …
Ampak mladega grofa to ne bo ustavilo, da se ne bi zaljubil, in ko na tradicionalnem družinskem koncertu opazi neznano žensko, priseže, da jo bo osvojil, tudi če to pomeni, da bo moral dneve preživljati z desetletnico, ki misli, da je samorog. Toda Daniel ima sovražnika, ki je prisegel, da ga bo ubil, in ko se Anne znajde v nevarnosti, naredi vse, da bi se njuna zgodba srečno končala.


Nepozaben večer read onlineRead information about the author

Ebook Nepozaben večer read Online! #1 New York Times bestselling author Julia Quinn loves to dispel the myth that smart women don't read (or write) romance, and in 2001 she did so in grand style, competing on the the game show The Weakest Link and walking away with the $79,000 jackpot. She displayed a decided lack of knowledge about baseball, country music, and plush toys, but she is proud to say that she aced all things British and literary, answered all of her history and geography questions correctly, and knew that there was a Da Vinci long before there was a code.

In 2010, Ms Quinn won her third RITA Award in four years and was the thirteenth author to be inducted into the Romance Writers of America Hall of Fame. Her books have been translated into twenty-nine languages, and she has been profiled in USA Today and TIME Magazine. Her twenty-sixth novel, The Girl With the Make Believe Husband, will be released in 2017.


Reviews of the Nepozaben večer
Nepozaben večer read onlineAdd a comment to Nepozaben večer
Read EBOOK Nepozaben večer by Julia Quinn Online free

Download PDF: nepozaben-veer.pdf Nepozaben večer PDF