Read Range of Ghosts - Szellemek hegyei by Elizabeth Bear Free Online


Ebook Range of Ghosts - Szellemek hegyei by Elizabeth Bear read! Book Title: Range of Ghosts - Szellemek hegyei
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 655 KB
v The author of the book: Elizabeth Bear
Edition: Könyvmolyképző
Date of issue: March 2015
ISBN: No data
ISBN 13: No data
City - Country: No data

Read full description of the books Range of Ghosts - Szellemek hegyei:

Valaha száz hold kelt minden éjjel Éjanyánkkal szerte a Végtelen Égen. Valaha száz fia és unokája volt a Nagy Khagannak, a sztyeppék urának, kinek birodalma a világ egyik szélétől a másikig ért. Mára viszályok szította lángokba borult a birodalom és Temur vasholdja világít már csak maroknyi társával a Végtelen Égen.

Temur visszatért a csatamezőről, ahol magára hagyták, hogy meghaljon. Szerte körülötte testvérei és rokonai elesett serege hevert, akik egymással harcoltak a Khaganátus uralmáért. Temur a vér szerinti jogos örököse nagyapja trónjának, de nem ő a legerősebb trónkövetelő. A száműzetésbe vonulás jelenti az egyetlen reményt, hogy megmeneküljön kegyetlen unokatestvérétől.

Samarkar, a hajdani hercegnő Tsarepheth varázslói Fellegvárának ezer lépcsőfokát hágja meg. Ő volt a Rasan Birodalom örököse, amíg az apja fiút nem nemzett egy új asszonynak. Ekkor elküldték feleségül Song hercegnek, de házasságuk véres háborúba torkollott. Most lemondott minden világi hatalmáról, és a mágusok varázserejét kutatja.

Ők ketten szövetkeznek a titkos szekta ellen, mely oly gondosan uszította egymásnak és taszította háborúba a Celadon-tengely birodalmait fortéllyal, megtévesztéssel és varázslattal.


Range of Ghosts - Szellemek hegyei read onlineRead information about the author

Ebook Range of Ghosts - Szellemek hegyei read Online! What Goodreads really needs is a "currently WRITING" option for its default bookshelves...


Reviews of the Range of Ghosts - Szellemek hegyei
Range of Ghosts - Szellemek hegyei read onlineAdd a comment to Range of Ghosts - Szellemek hegyei
Read EBOOK Range of Ghosts - Szellemek hegyei by Elizabeth Bear Online free

Download PDF: range-of-ghosts-szellemek-hegyei.pdf Range of Ghosts - Szellemek hegyei PDF