Read Nem múló varázs by Lisa Kleypas Free Online


Ebook Nem múló varázs by Lisa Kleypas read! Book Title: Nem múló varázs
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 966 KB
v The author of the book: Lisa Kleypas
Edition: GABO
Date of issue: June 23rd 2016
ISBN: No data
ISBN 13: No data
City - Country: No data

Read full description of the books Nem múló varázs:

A férfinak adta az ártatlanságát…

Lady Aline Marsden neveltetése egyetlen célra irányult: hogy előnyös házasságot kössön saját társadalmi osztályának egy tagjával. Ehelyett önként odaadta az ártatlanságát az apja birtokán szolgáló John McKennának. A szenvedély hevében elkövetett vétkük megbocsáthatatlan volt… Johnt elküldték a birtokról, Aline-nak pedig a londoni társaságból száműzve, vidéken kellett élnie.

…és a férfi a szerelmét vette el.

McKenna időközben meggazdagodott és visszatért… szemtelenül jóképű és igézőbb, mint valaha. Könyörtelen tervvel érkezett: bosszút akar állni a nőn, aki összezúzta a szerelemről szőtt álmait. De a varázslat kettejük közt fényesebb lánggal ég, mint a kezdet kezdetén. McKennának döntenie kell, véghezvigye-e a bosszúját, vagy kockára tegyen mindent első és egyetlen szerelméért.


Nem múló varázs read onlineRead information about the author

Ebook Nem múló varázs read Online! LISA KLEYPAS is the RITA award-winning author of 21 novels. Her books are published in fourteen languages and are bestsellers all over the world. She lives in Washington State with her husband and two children.Reviews of the Nem múló varázs
Nem múló varázs read onlineAdd a comment to Nem múló varázs
Read EBOOK Nem múló varázs by Lisa Kleypas Online free

Download PDF: nem-ml-varzs.pdf Nem múló varázs PDF