Read Ruimtekruimels by Craig Thompson Free Online


Ebook Ruimtekruimels by Craig Thompson read! Book Title: Ruimtekruimels
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 498 KB
v The author of the book: Craig Thompson
Edition: Casterman
Date of issue: March 16th 2016
ISBN: No data
ISBN 13: No data
City - Country: No data

Read full description of the books Ruimtekruimels:

Met Ruimtekruimels, een sciencefictionavontuur over een moedig meisje dat vastbesloten is om haar vader te redden, gebracht door de gelauwerde graphic novelist Craig Thompson.

Voor Violet Marlocke is familie het allerbelangrijkste in het universum. Wanneer haar vader vermist wordt, gooit ze alle voorzichtigheid overboord en vertrekt ze met haar vriendjes op zoek naar haar papa. Violet ontdekt dat hij opgeslokt werd door een gigantische ruimtewalvis die hele planeten opvreet. Maar ze geeft niet op. Het leven van haar vader staat op het spel en dus zal niets haar tegenhouden. Ze moet en zàl hem redden!

Visionair en Craig Thompson legde zijn ziel in dit hartverwarmende verhaal over familie, vriendschap en trouw. Thompsons tekenwerk, spitsvondigheid en humor maken van Ruimtekruimels een onvergetelijk avontuur vol bizarre ruimtewezens en geweldige ruimteschepen. En dan is er nog die scherpe commentaar over het klimaat. Voor jong... maar ook voor oud, maar jong van geest!


Ruimtekruimels read onlineRead information about the author

Ebook Ruimtekruimels read Online! Craig Ringwalt Thompson (b. September 21, 1975 in Traverse City, Michigan) is a graphic novelist best known for his 2003 work Blankets. Thompson has received four Harvey Awards, two Eisner Awards, and two Ignatz Awards. In 2007, his cover design for the Menomena album Friend and Foe received a Grammy nomination for Best Recording Package.
Reviews of the Ruimtekruimels
Ruimtekruimels read onlineAdd a comment to Ruimtekruimels
Read EBOOK Ruimtekruimels by Craig Thompson Online free

Download PDF: ruimtekruimels.pdf Ruimtekruimels PDF