Read Därför krockar Mars & Venus by John Gray Free Online


Ebook Därför krockar Mars & Venus by John Gray read! Book Title: Därför krockar Mars & Venus
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 499 KB
v The author of the book: John Gray
Edition: Brombergs Bokförlag
Date of issue: 2008
ISBN: No data
ISBN 13: No data
City - Country: No data

Read full description of the books Därför krockar Mars & Venus:

Han kommer hem efter en stressig dag på jobbet och vill helst bara ta det lugnt och sjunka ner i tevesoffan och varva ner. Hon kommer hem efter en stressig dag på jobbet och vill dela med sig av dagens händelser. För henne börjar nu en ny del av arbetsdagen, arbetet i hemmet, och hon fortsätter på högvarv. Vad händer? Han blir irriterad för att han inte får vara ifred och hon blir arg och besviken över hans passivitet och ointresse. Det är nu Mars och Venus krockar.

Visst känner vi igen oss! Scenariot är välbekant för många par. Tänk så lika vi låter därhemma. Vi sitter fast i en slentrian som är svår att bryta, även om vi är medvetna om att den tär på förhållandet. John Gray ger oss här alternativ och verktyg till hur vi kan bryta dessa tråkiga mönster. Det handlar om att inse att män och kvinnor upplever och hanterar stress på olika sätt. Forskningen visar tydligt att våra hjärnor är olika. Om vi bättre förstår dessa skillnader kan vi också hitta smidiga lösningar som gör vardagen lättare och som bygger på båda parters ömsesidiga respekt i relationen.

John Gray är psykolog och familjeterapeut och författare till femton böcker, varav tolv utkommit på svenska. Bästsäljaren Män är från Mars, kvinnor är från Venus har sålt i över tio miljoner exemplar världen över.
Därför krockar Mars & Venus read onlineRead information about the author

Ebook Därför krockar Mars & Venus read Online! Librarian Note: There is more than one author in the GoodReads database with this name.

John Gray is an American author on relationships and personal growth, best known for his 1992 book Men Are from Mars, Women Are from Venus, and other "pop psychology" books offering relationship advice.

He was previously married to fellow self-help author Barbara De Angelis, but they divorced in 1984. He is now married to Bonnie Gray and has three daughters.
Reviews of the Därför krockar Mars & Venus
Därför krockar Mars & Venus read onlineAdd a comment to Därför krockar Mars & Venus
Read EBOOK Därför krockar Mars & Venus by John Gray Online free

Download PDF: drfr-krockar-mars-amp-venus.pdf Därför krockar Mars & Venus PDF