Read A holtak szava by Richard K. Morgan Free Online


Ebook A holtak szava by Richard K. Morgan read! Book Title: A holtak szava
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 471 KB
v The author of the book: Richard K. Morgan
Edition: Agave
Date of issue: September 29th 2016
ISBN: 9634191575
ISBN 13: 9789634191575
City - Country: No data

Read full description of the books A holtak szava:

Csak ​​néhány kiválasztott tarthatja magát Gil barátjának. Az egyikük, Sárkányvész Egar könyörtelen majak harcos, aki testvéreként tiszteli. A másik pedig Archeth, a rejtélyes kiriath nép utolsó megmaradt leánya, akik egykor fejlett technológiájuk segítségével megmentették a világot az aldrainok sötét mágiájától, majd épp olyan rejtélyesen távoztak, mint ahogy megérkeztek. Csakhogy Egar és Archeth megtanulták rettegni a barátjukat komor árnyékként kísérő végzetet – akár egy haragos isten átkát.

Most a kiriathok egyik titokzatos intelligens szerkezete bolygóközi pályájáról letérve lezuhant, méghozzá azzal az üzenettel, hogy az emberiségre új – vagy inkább ősi – veszély leselkedik, mégpedig Fattyú Ilwrack személyében, akit a szürke helyek kísérteties vidékén, az aldrainok hazájában neveltek férfivá. Hiába ember, sajátjukként bántak vele – és egyesek szerint egyik legendás harcosuk szeretője lett –, amíg végül a legendák ködébe vesző régmúltban legyőzték. Most mágikus álomba merülve szunnyad egy szigeten, amely az emberek világa és a szürke helyek közt sodródik. Ébredése után hozzá sereglik majd az aldrainok népe, hogy erejük teljében térjenek vissza – és az emberiség ezúttal már a kiriathok segítségére sem számíthat.

Expedíció indul, hogy a hosszú és veszélyekkel teli hajóút végén megleljék a Fattyú Ilwrack szigetét. Gil, Egar és Archeth mind részt vesznek benne: mindegyikük maga mögött akarja hagyni sötét múltját, és megváltást találni a jövőre. De a megváltás nem olcsó mulatság. Ahogy a túlélés sem. Legyen szó akár Ringil Eskiathról, akár istenről vagy halandóról, aki bábuként akarja őt használni.


A holtak szava read onlineRead information about the author

Ebook A holtak szava read Online! Librarian Note: There is more than one author in the GoodReads database with this name. See this thread for more information.

Richard K. Morgan (sometimes credited as Richard Morgan) is a science fiction writer.


Reviews of the A holtak szava
A holtak szava read onlineAdd a comment to A holtak szava
Read EBOOK A holtak szava by Richard K. Morgan Online free

Download PDF: a-holtak-szava.pdf A holtak szava PDF