Read De psychiater en het meisje by Erik Rozing Free Online


Ebook De psychiater en het meisje by Erik Rozing read! Book Title: De psychiater en het meisje
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 33.72 MB
v The author of the book: Erik Rozing
Edition: Meulenhoff
Date of issue: January 29th 2016
ISBN: 9029090898
ISBN 13: 9789029090896
City - Country: No data

Read full description of the books De psychiater en het meisje:

Het leven van de jonge arts Edgar Simons heeft er wel eens zonniger uitgezien. Zijn vriendin heeft hem verlaten en in zijn opleiding tot psychiater staat hij onder verscherpt toezicht na een inschattingsfout met fatale gevolgen. Sindsdien valt het niet mee om zijn opleider ervan te overtuigen dat hij wel geschikt is voor het vak. Buiten zijn werk in het Huygens MC probeert hij zijn oma te steunen, die hem regelmatig met een borreltje te veel op belt om te zeggen dat ze niet meer wil leven.

Edgar is zelf niet vrij van psychiatrische klachten – hij heeft een depressie en drinkt meer dan hij van zijn patiënten acceptabel vindt. Steeds vaker vraagt hij zich af of hij wel psychiater moet worden en waarom hij dat eigenlijk wil. Dan krijgt hij Stella in behandeling, een jonge, aantrekkelijke borderlinepatiënte met een aanstekelijk gevoel voor humor. Stella is grenzeloos en dringt steeds verder in Edgars leven door. Zij fascineert hem, hij obsedeert haar. Hij moet haar op afstand zien te houden, maar hoe?


De psychiater en het meisje read onlineRead information about the author

Ebook De psychiater en het meisje read Online! Erik Rozing studeerde geneeskunde in Maastricht en heeft zich in Leiden tot psychiater gespecialiseerd. Hij woont sinds een paar jaar in Amsterdam en richt zich bij zijn werk met name op de behandeling van psychose en trauma. De psychiater en het meisje is zijn debuutroman.


Reviews of the De psychiater en het meisje
De psychiater en het meisje read onlineAdd a comment to De psychiater en het meisje
Read EBOOK De psychiater en het meisje by Erik Rozing Online free

Download PDF: de-psychiater-en-het-meisje.pdf De psychiater en het meisje PDF