Read A hős by Rhonda Byrne Free Online


Ebook A hős by Rhonda Byrne read! Book Title: A hős
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 29.98 MB
v The author of the book: Rhonda Byrne
Edition: Édesvíz
Date of issue: 2014
ISBN: No data
ISBN 13: No data
City - Country: No data

Read full description of the books A hős:

Képzeld el, mi lenne, ha létezne egy térkép, amelyik megmutatná, hogyan juthatsz el onnan, ahol jelenleg vagy, az elképzelhető leggazdagabb, legteljesebb és legkáprázatosabb életig, amelyben csak részed lehet. Képzeld el, hogy ez a térkép feltüntetné az ide vezető út minden egyes lépését; megmondaná, hogyan győzheted le a felmerülő akadályokat; miként küzdheted le a nehézségeket, és dacolhatsz a csapásokkal, és megmutatná, hogy minden szükséges képesség és tulajdonság rendelkezésedre áll a győzelemhez.
Nos, pont ilyen térképet tartasz a kezedben. Életed térképét – a nagyszerűség felé vezető út térképét.
A mai világ tizenkét legsikeresebb embere követte már ennek a térképnek az útmutatásait. Most megosztják velünk úti tapasztalataikat, és ennek nyomán kiderül, hogy mindannyian születésünktől kedve megkaptunk mindent legmerészebb álmaink valóra váltásához; ezáltal tehát teljesíthetjük küldetésünket, örökké tartó boldogságra lelhetünk, és a szó szoros értelmében megváltoztathatjuk a világot.
Ezért vagy itt, a Földön.
Ez a történet azt járja körül, miért születtél ide, a Földre.
Van benned valami különleges. Valami, amire születtél, és ami különbözik hétmilliárd embertársunk feladatától. Egy élet, amelyet élned rendeltetett; egy út, amelyet megtenni születtél. Ez a könyv erről az útról szól. A mai világ tizenkét legsikeresebb embere osztja meg veled hihetetlennek tűnő tapasztalatait, aminek nyomán kiderül, hogy születésedtől fogva megkaptál mindent legmerészebb álmaid valóra váltásához – így tehát beteljesítheted küldetésedet, és a szó szoros értelmében megváltoztathatod a világot. Élt egyszer egy hős…


A hős read onlineRead information about the author

Ebook A hős read Online! Rhonda Byrne is an Australian television writer and producer, best known for her New Thought works, The Secret—a book and a film by the same name. By the Spring of 2007 the book had sold almost 4 million copies, and the DVD had sold more than 2 million copies. She has also been a producer for Sensing Murder. According to an article published by Australia's Herald Sun, Byrne has also worked on the Australian TV series World's Greatest Commercials and Marry Me. In 2007, Byrne was listed among Time Magazine's list of 100 people who shape the world.


Reviews of the A hős
A hős read onlineAdd a comment to A hős
Read EBOOK A hős by Rhonda Byrne Online free

Download PDF: a-hs.pdf A hős PDF