Read Predator: A vadászok szigete by Jeff VanderMeer Free Online


Ebook Predator: A vadászok szigete by Jeff VanderMeer read! Book Title: Predator: A vadászok szigete
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 487 KB
v The author of the book: Jeff VanderMeer
Edition: Szukits
Date of issue: 2012
ISBN: No data
ISBN 13: No data
City - Country: No data

Read full description of the books Predator: A vadászok szigete:

Egy eldugott sziget a Dél-kínai-tengeren, egzotikus állatokkal benépesített dzsungellel. Egy magán vadászterület. A legkülönfélébb emberek jönnek ide, s azért fizetnek, hogy szórakozhassanak. Senki nem kérdezi, honnan jöttek, vagy hogy miért, mindenkinek megvan a maga titka.
Azonban más is rejtőzik a dzsungelben. A sziget kameráit és kerítéseit tönkretették, az illegális vadászatot vezető ezredes katonái is sorra tűnnek el, ahogy a sziget állatait is mészárolja valami. Nem is sejtik, hogy egy igazi Ragadozó gyűjti áldozatait, egy lény, aki ezer másik világon nézett már szembe a halállal.
A szigetre érkező embereknek nem csak a trófeákért, hanem saját életükért is meg kell küzdeniük. Az idegen ellenséggel csak a legjobbak vehetik fel a harcot. De vajon képesek-e szembeszállni a Ragadozóval, aki számára a vadászat maga a létezés célja?


Predator: A vadászok szigete read onlineRead information about the author

Ebook Predator: A vadászok szigete read Online! Jeff VanderMeer's new novel is Borne, set for publication in late April of 2017. His most recent fiction is the NYT-bestselling Southern Reach trilogy (Annihilation, Authority, and Acceptance), all released in 2014. The series won the Shirley Jackson Award and the Nebula Award, was shortlisted for several others, and has been acquired by publishers in 32 other countries. Paramount Pictures/Scott Rudin Productions will release a movie version in 2017.

His nonfiction appears in the New York Times Book Review, the Guardian, the Atlantic.com, the Washington Post, and the Los Angeles Times. VanderMeer has edited or coedited twelve fiction anthologies and serves as the co-director of Shared Worlds, a unique teen SF/fantasy writing camp located at Wofford College. Other nonfiction titles include Booklife, Wonderbook, and The Steampunk Bible.

VanderMeer was born in Bellefonte, Pennsylvania, but spent much of his childhood in the Fiji Islands, where his parents worked for the Peace Corps. This experience, and the resulting trip back to the United States through Asia, Africa, and Europe, deeply influenced him.

Jeff is married to Ann VanderMeer, who is currently an acquiring editor at Tor.com and has won the Hugo Award and World Fantasy Award for her editing of magazines and anthologies. They live in Tallahassee, Florida, with two cats and thousands of books.
Reviews of the Predator: A vadászok szigete
Predator: A vadászok szigete read onlineAdd a comment to Predator: A vadászok szigete
Read EBOOK Predator: A vadászok szigete by Jeff VanderMeer Online free

Download PDF: predator-a-vadszok-szigete.pdf Predator: A vadászok szigete PDF