Read From Ashes - Főnix by Molly McAdams Free Online


Ebook From Ashes - Főnix by Molly McAdams read! Book Title: From Ashes - Főnix
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 378 KB
v The author of the book: Molly McAdams
Edition: Könyvmolyképző Kiadó
Date of issue: 2015
ISBN: No data
ISBN 13: No data
City - Country: No data

Read full description of the books From Ashes - Főnix:

"Cassidy Jameson, miután hatéves korában elvesztette apját, egyetlen férfiban képes megbízni: legjobb barátjában, Tylerben. Nem csoda, hogy amikor a fiú más városba megy egyetemre, Cassi vele tart. Azt azonban álmában sem gondolja, hogy beleszeret új szobatársukba, Gage-be, az észveszejtően helyes texasi srácba. Hogy hol itt a bökkenő? Tyler és Gage unokatestvérek.

Gage Carson alig várja, hogy összeköltözzön unokatestvérével, Tylerrel. Azt sem bánja, hogy Ty nem egyedül szeretne beköltözni, hanem a titokzatos barátjával, akiről Gage számtalan történetet hallott egészen addig, amíg a világ leggyönyörűbb lánya ki nem pattan az unokatestvére Jeepjéből. Van valami Cassiben, ami olyan hatást gyakorol Gage-re, hogy úgy érzi, mindenét odaadná neki. A gond csak az, hogy Tyler figyelmezteti: még ránézni se nagyon merjen Cassire.
Bár nem lenne szabad, egy tánc során Cassi és Gage milliméterekre kerül az érintéstől, amire mindketten vágynak. Cassi azonban egy súlyos csapás után Tyler karjaiba menekül, és hamarosan választásra kényszerül: szembenéz múltja démonjaival vagy felégeti a hidat, amely a Gage-dzsel közös jövő felé vezet."


From Ashes - Főnix read onlineRead information about the author

Ebook From Ashes - Főnix read Online! Molly grew up in California but now lives in the oh-so-amazing state of Texas with her husband, daughter, and fur babies. When she's not diving into the world of her characters, some of her hobbies include hiking, snowboarding, traveling, and long walks on the beach … which roughly translates to being a homebody with her hubby and dishing out movie quotes. She has a weakness for crude-humored movies and fried pickles, and loves curling up in a fluffy comforter during a thunderstorm ... or under one in a bathtub if there are tornados. That way she can pretend they aren't really happening.


Reviews of the From Ashes - Főnix
From Ashes - Főnix read onlineAdd a comment to From Ashes - Főnix
Read EBOOK From Ashes - Főnix by Molly McAdams Online free

Download PDF: from-ashes-fnix.pdf From Ashes - Főnix PDF