Read Egy másik nap by David Levithan Free Online


Ebook Egy másik nap by David Levithan read! Book Title: Egy másik nap
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 3.90 MB
v The author of the book: David Levithan
Edition: Maxim
Date of issue: 2016
ISBN: No data
ISBN 13: No data
City - Country: No data

Read full description of the books Egy másik nap:

Minden nap ugyanolyan Rhiannonnak. Már elfogadta az életét, meggyőzte magát: megérdemli távolságtartó, temperamentumos pasiját, Justint, és még bizonyos útmutatásokat is írt magának: Ne számíts túl sokra. Kerüld el a feldühítését. Sose add fel a reményeidet.

Mindez addig a bizonyos reggelig működött is, amikor minden megváltozott. Úgy tűnt, Justin végre meglátja őt, és ez volt az első alkalom, hogy igazán vele akart lenni, így hát eltöltöttek együtt egy tökéletes, csodás napot, amiből Justin másnap reggel egy percre sem emlékszik. Rhiannon összezavarodik, mindent kérdőre von, és mindezek felett kétségbeesetten vágyik egy újabb csodás napra. Nem sokkal később egy idegen megszólítja, és elmondja neki, hogy az a Justin, akivel azt a napot eltöltötte, aki elérte, hogy igazi, életteli embernek érezze magát, az a valaki nem is Justin volt.


Egy másik nap read onlineRead information about the author

Ebook Egy másik nap read Online! David Levithan (born 1972) is an American children's book editor and award-winning author. He published his first YA book, Boy Meets Boy, in 2003. Levithan is also the founding editor of PUSH, a Young Adult imprint of Scholastic Press.
Reviews of the Egy másik nap
Egy másik nap read onlineAdd a comment to Egy másik nap
Read EBOOK Egy másik nap by David Levithan Online free

Download PDF: egy-msik-nap.pdf Egy másik nap PDF